Allen blij

 

Alle politie-agenten blij, alle soldaten blij, ,

alle uitvinders blij, alle studenten blij, alle kunstenaren blij, alle sociaal zwakken blij, alle burgers blij,

en ook  MP Rutte blij:  Rutte kan doorgaan met bezuinigen ...

 

alle - en een paar verwende miljardairs een beetje minder blij:  Dat zijn de resultaten, als

het-’Allen-blij’-Plan  van IQ  (IQ-Partij)   werkelijkheid wordt.

 

De soldaten krijgen van Rutte wel 1000 miljoen minder, maar gelijktijdig uit een zijstroom 1000 miljoen erbij. Niet eens één soldaat wordt ontslagen. De krijgsmacht blijft zo sterk als ze nu is. De politie-agenten krijgen 500 miljoen erbij, nieuwe collega’s, een betere uitrusting en worden beter betaald. De veelmazige regionale politiemacht wordt sterker, kan waakzamer en dienstbarer optreden. Regionaal is beter dan centraal: Een centrale politiemacht werd altijd misbruikt als werktuig voor een  politiestaat.  Willen wij die?

De politie gaat met IQ intelligent actie voeren: met het nieuwe politie-wapen DIM-Computer . Rutte en minister vd Steur testen, of er verzwegen motieven zijn voor de onderbetaling van de politie ( goed mogelijk !).

ecce-uitvinders krijgen 2.2 mrd en realiseren daarmee cheap clean energy voor de burgers: echt cheap, bijna gratis. Besparingen bijna 20 mrd per jaar.

De burgers zijn blij, want ze krijgen van de uitvinders ecce-Energy:

enough cheap clean energy , een beter milieu ,  een betere wereld.

————————————————————————————————————————

Alle - en een groep van verwende multimiljardairs met trekken van de erfelijke hersenziekte Extreem-Sadisme, de sad-ziekte (zie e7 en e0), is een beetje minder blij: hun Multinationals krijgen het cadeaupotje niet, met 4.500 miljoen daarin (nauwelijks een burger weet daarvan), dat hun sad-zieke vrienden in de politiek stiekem voor hen hebben teruggezet voor een anti-olie-schijnproject, voor laag-productieve windmolens op zee, die vooral op subsidie draaien, die bij een normale storm worden afgezet, om niet om te vallen, en die bij een superstorm toch alle omvallen. Want ze kunnen niet tegen superstorm en supergolven.

 

En wij burgers en belastingbetalers kunnen niet op tegen schijnprojecten en verkwantselen van onze belastingcentjes met miljarden-cadeaus voor miljardairs. Wij kunnen niet op tegen schijnredeneringen van smarte politici, zelfs niet, als ze glamour-uitstraling en charisma bezitten (wat vaak samen valt met de onzichtbare sad-ziekte). Wij kunnen niet op tegen superdure experimenten met voorspelbare brokkenresultaten, die ons 4.500 miljoen gaan kosten. Daarom laten wij de dure windmolens al voor hun bouw omvallen. Wij zetten het geld in voor politie, krijgsmacht en ecce-uitvindingen, voor cheap Clean Energy voor de maatschappij, voor het bouwen van ecce-machines van ecce-uitvinders, vermoord** of gesaboteerd* door Sadistengroepen in de olie-industrie  (zie web-foto’s op e0 !).

Over het 4.5-mrd-potje met ons belastinggeld bepalen wij burgers, ondersteund door politie, soldaten en eerlijke politici.  En niet sad-zieke politici!

Geschiedenis van de onzichtbare hersenziekte extreem-sadisme:  www.e2.jaaaa.net,   party1-2-6.jaaaa.net.

Deal: Handen in elkaar: sterke politie, sterke soldaten, slimme uitvinders

e0,    a21,    a26,    beo-beo.org/a5.htme5.jaaaa.nete7.jaaaa.netwww.e6.jaaaa.net    

2012 heeft het machtssysteem IQ-Partij via meervoudig bedrog van de verkiezingen uitgesloten.

De problemen van toen zijn niet opgelost, maar groter geworden, omdat het machtssysteem nog hetzelfde is.

DE

GB

NL

A1

A2

A4

A5

A3

A6

A7

A9

A8

A11

A12

A10

A13

A14

A15

A16

A18

A19

A17

A20

A22

A21

met plan van IQ-Partij. Bijna allen

Text Box: Jokes: www.jokes.jaaaa.net

A21

A25

A24

A23

A26

A27

A30

A29

A28

A22

Text Box: de ‘Allen blij’-campagne loopt

A

B

W

e6.jaaaa.net        more

Einde  e6 ——————-  more

DE

GB

NL